Loading...

PRVA POSLOVNA KONFERENCIJA
O BESPILOTNIM LETJELICAMA

o konferenciji 2016.

Prva poslovna konferencija o bespilotnim letjelicama


Prvo izdanje DRONEfesta održano je u ožujku 2016 u Zagrebu s iznenađujućim interesom sudionika. Kotizacije čiji broj je bio ograničen rasprodane su u svega tri tjedna. Više od 300 sudionika ove konferencije imalo je priliku pratiti predavanja, okrugle stolove i radionice te posjetiti izložbeni prostor na kojem su predstavljena poslovna rješenja i same letjelice. Najveći interes okupljenih izazvao je blok o regulativi, što ne čudi s obzirom da je predstavljao rijetku priliku da se iz prve ruke čuju informacije i postave dodatna pitanja o zakonima i pravilima koji reguliraju ovo područje i potencijalnim izmjenama u budućnosti.

 

Prema rezultatima ankete provedene među sudionicima konferencije, njezino prvo izdanje ocijenjeno je prosječnom ocjenom 4.44, a većina korisnika predložila je i proširenje konferencije na dva dana zbog čega će ovogodišnje izdanje biti dvodnevno.

PROGRAM

2016


Joško Marić
Joško Marić
Geo-media

Do-It-Yourself drone

  09:45
Radionica je namijenjena svima koji žele znati sastav i glavne dijelovi bespilotne letjelice, kako pravilno kalibrirati sve senzore na vlastitoj bespilotnoj letjelici. Pobliže će se opisati karakteristike svakog djela bespilotne letjelice, kako pravilno kupovati dijelove te koji su dijelovi kompatibilni, a koji nisu.
Branko Drakulić
Branko Drakulić
Snimatelj

Snimanje iz zraka dronom

  12:15
Snimatelj Branimir Drakulić podijelit će svoje bogato iskustvo snimanja s dronovima. Objasnit će sve prednosti i mane snimanja dronom i najčešće svrhe korištenja drona. Objasnit će samu pripremu prije snimanja, planiranje snimanja te kako kvalitetno obraditi materijale.
Joško Marić
Joško Marić
Geo-media

Do-It-Yourself drone (dodatni termin)

  15:15
Radi iznimno veliko interesa za radionicom broj 1, odlučili smo otvoriti još jedan termin za istu. Radionica je namijenjena svima koji žele znati sastav i glavne dijelovi bespilotne letjelice, kako pravilno kalibrirati sve senzore na vlastitoj bespilotnoj letjelici.

MATERIJALI

Ovdje možete skinuti materijale s prošlogodišnjih predavanja


Kako je bilo 2016.