Loading...
Drone Racing Team Croatia
Drone Racing Team Croatia

PREDAVAČ

Drone Racing Team Croatia

Tomislav Horvat (Backspin FPV) jedan je od članova Drone Racing Teama Croatia. Modelarstvom se bavi 15ak godina, od čega već 4 godine FPV racingom.  Od zapaženih rezultata izdvajamo 2. mjesto na Drone Nationals Croatia/Slovenia official qualifier 2016. (kvalifikacijska utrka za odlazak na „World Drone Racing Championship 2016 Hawaii“), 6. mjesto na utrci Drone Racing Hungary – Velence, 4.mjesto na slovenskom otvorenom prvenstvu MultiGPMulti GP Open multicopter, 4. mjesto na SPARK Multirotor Challengeu u Mostaru (bullseye challenge).

Hrvoje Klicper (Klic FPV) jedan je od članova Drone Racing Teama Croatia. Modelarstvom se počao baviti prije 3 godine, te se ubrzo, kao i ostali članovi teama zarazio FPV Racingom. U zadnjih godinu dana ostvario je zapažene rezultate na domaćoj i međunarodnoj FPV Racing sceni. Neki od osvojenih plasmana su: 1. mjesto (klasa 3s) na Slovenskom otvorenom prvenstvu MultiGP, 2. mjesto na Prvom Otvorenom Prvenstvu Hrvatske u utrkama dronova održanom u Prelogu, 2. mjesto na SPARK Multirotor Challenge-u održanom u Mostaru, 1. mjesto na otvorenom prvenstvu Italije – Winter FPV Indoor Opening – Milano, te plasman među 32 najbolja pilota na Europskom prvenstvo u drone racingu: „ERSA Euro Cup 2016“ u konkurenciji više od 120 natjecatelja.

Goran Krajnović (Zed) jedan je od članova Drone Racing Teama Croatia. Modelarstvom se bavi 6 godina, od čega već 3 godine FPV racingom.  Od zapaženih rezultata izdvajamo: 1. mjesto na Prvom Otvorenom Prvenstvu Hrvatske u utrkama dronova održanom u Prelogu, 1. mjesto na utrci Drone Racing Hungary – Velence,, 1. mjesto na SPARK Multirotor Challengeu u Mostaru (2. mjesto Bullseye challenge), 8. mjesto na Gemfan Challenge (na svjetskoj razini), 2. mjesto na otvorenom prvenstvu Italije – Winter FPV Indoor Opening – Milano te plasman među 32 najbolja pilota na Europskom prvenstvo u drone racingu: „ERSA Euro Cup 2016“ u konkurenciji više od 120 natjecatelja.